Зареєструйся та отримай до 10% знижки на всі товари!

Немає у наявності Шоколад чорний Switay Кріспі 85 г

Шоколад чорний криспи – унікальний за низькотемпературною технологією виготовлення та надзвичайно смачний крафтовий шоколад на меду зберігає всі корисні природні речовини у активному стані, не містить цукру та будь яких шкідливих домішок.

-В такому шоколаді немає глютену, компонентів що визивають алергічні реакції та підійде   як просто любителям солодкого шоколаду, так і тим,  хто  дотримується глютенової, сироїдної або веганської дієт, для діабетиків.

-Технологічний процес виготовлення шоколаду допомагає зберегти всі цілющі властивості натурального меду, в якому переважають глюкоза, амінокислоти, вітаміни РР і Е.

-В шоколаді також присутні дріблені какао-боби (нібси), які також зберігають всі необхідні корисні речовини та надають шоколаду переваги перед продуктами подібного роду.

-Завдяки споживанню такого шоколаду нормалізується вміст глюкози в крові, знижається рівень холестерину, покращується травлення, нормалізується робота серцево-судинної, дихальної систем, виводяться з організму шкідливі сполуки, токсини, шлаки. Шоколад чорний без цукру особливо підійде для любителів активного способу життя та спортсменів.


Switay – український виробник крафтового шоколаду (за власним рецептом), який виготовляється тільки з рослинних  компонентів,  за низькотемпературною технологією (нижче 40°С), вручну.

Особливо рекомендується для тих, хто веде активний спосіб життя, контролює вагу, дотримується спеціальної дієти (сироїди, вегани, діабетики, ортодоксальні віруючі) або просто стежить за якістю свого харчування

Написати відгук

    Погано           Добре

Шоколад чорний Switay Кріспі 85 г

  • Виробник: Switay
  • Код: 01610669778
  • Наявність: Немає у наявності
  • 95 грн

Замовити в 1 клік

Ми зателефонуємо, щоб уточнити деталі

Склад : какао, родзинки, подріблені како-боби, натуральний мед.

Харчова цінність на 100 г

білки - 7,5 г;

жири - 40,1 г;

вуглеводи - 33,6 г;

цукор - 0 г;


калорійність - 525 ккал.