Питний «Йогурт14» без наповнювача не солодкий:
- унікальний багатофункціональний продукт, який вперше поєднав 14 пробіотиків, 2 пребіотики, вітамін та йод
- 14 видів корисних бактерій у комплексі з вітамінами та мікроелементами допомагають відновити імунну систему.
- Покращує мікрофлору організму та обмін речовин, має антимікробну дію, знижує алергічні запалення, додає енергії
- сучасний продукт здорового харчування, без лактози, глютену та ГМО
- смачний та універсальний антидепресант та імуностимулятор для всієї родини.
Харчова (поживна) цінність на 100 g (г) продукту:
- Білки – 3,6 g (г);
- Жири – 1,5 g (г);
- Вуглеводи – 6,0 g (г).
В 100 g (г) продукту міститься % від добової норми:
- вітаміну D3 – 15%;
- йоду – 2%.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту:
- 206,8 kJ (кДж) (51,9 kcal (ккал))
Кількість життєздатних молочнокислих бактерій, КУО в 1 cm3 (см3)
Не менше 1*107
Пробіотичні культури:
1. B. lactis,
2. B. infantis,
3. L. acidophilus,
4. L. fermentum,
5. L. lactis,
6. L. paracasei,
7. L. rhamnosus,
8. L. delbrueckii subsp. bulgaricus,
9. Lactococcus lactis subsp. cremoris,
10.Lactococcus lactis subsp. lactis,
11.Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis,
12.Leuconostoc mesenteroides,
13 . Leuconostoc pseudomesenteroides,
14 .Streptococcus thermophiles
Пребіотики:
Лактулоза - покращує мікрофлору шлунково-кишечного тракту..
Пектин - сприяє виведенню шкідливих речовин з організму.
Безлактозні молочна продукція Latter
Питне молоко і деякі молочні продукти містять молочний цукор (лактозу), для розщеплення якого в нашому організмі є спеціальний фермент - лактаза. У разі, коли лактази в організмі недостатньо з самого народження або його вироблення припиняється з віком (у 80% дорослих людей), вживання молочних продуктів викликає дискомфорт або взагалі протипоказано.
А так як натуральне молоко і кисломолочна продукція є одним з основних постачальників будівельного білка, природних вітамінів і корисних, легко засвоюваних жирів, і відносяться до того типу продуктів, без яких неможливе повноцінне здоров'я людини, була створена серія безлактозних і безглютенових продуктів LatteR.
При виробництві даної продукції в натуральне молоко перед сквашуванням додається фермент лактази, завдяки якому лактоза (молочний цукор) розщеплюється на прості цукри (глюкозу і галактозу), дозволяючи організму легше засвоювати корисні речовини. При цьому зберігається склад молока і всі його корисні властивості.