Зареєструйся та отримай до 10% знижки на всі товари!

Від печії Naturalis 20ф/п*1,5 г

Сприяє нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту, нормалізації жовчоутворення, позбавленню від печії в стравоході і гіркого присмаку.  Має м'які обволікаючі, пом’якшувальні  та спазмолітині властивості.

Рекомендації до споживання: до раціону харчування як джерело природних антиоксидантів, вітамінів, макро-   та мікроелементів, біологічно активних речовин. Сприяє нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту, нормалізації жовчоутворення, позбавленню від печії в стравоході та гіркого присмаку.  Має м'які обволікаючі, пом’якшувальні  та спазмолітині властивості.

Спосіб приготування: 1 фільтр — пакет залити 200 мл перекип'яченої води (85 °C - 95 °C), настоювати 60 хв. Вживати дорослим по 1 склянці теплого фіточаю 2-3 рази на день після вживання їжі протягом 20-30 днів. При необхідності курс повторюють.

Перед вживанням проконсультуватися з лікарем.

Застереження при застосуванні: при індивідуальній чутливості до компонентів фіточаю; вагітним та жінкам, що вигодовують груддю, дитячий вік. Не перевищувати рекомендовану добову норму споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Смачного чаювання та доброго здоров’я!

Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 °C  і відносній вологості повітря не більше 75%, в недоступному для дітей місці.

Пакування: 20 фільтр – пакетів  по 1,5 г; 

Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Харчова цінність, г /100 г продукту:

  • білки - 0;
  • жири - 0;
  • вуглеводи - 0,3.

Енергетична цінність (калорійність) ккал /100г продукту: 1,2 ккал / 5,024 кДж

 Не містить цукру.

Радіологічний контроль гарантований. НЕ Є ЛІКАРСЬКИМ ЗАСОБОМ.

Написати відгук

    Погано           Добре

Від печії Naturalis 20ф/п*1,5 г

  • Виробник: Naturalis
  • Код: 1726
  • Наявність: Є в наявності
  • 55 грн

Замовити в 1 клік

Ми зателефонуємо, щоб уточнити деталі

Склад: чаю зеленого листя, алтеї  лікарської корені, ромашки квітки, м’яти перцевої  листя, кропу насіння, льону насіння.