Кокосове печиво, що так вам до смаку тепер ще і у в шоколадному варіанті (на керобі) з амарантом. Дуже смачно та корисно!
Жива кухня - український виробник безглютенових та бездріжджових хлібців, печива та солодощів без цукру. Для виготовлення власної продукції компанія використовує лише сировину рослинного походження: свіжі овочі, фрукти, сухофрукти, горіхи та насіння. Кероб і натуральні сухофрукти, що входять до складу продуктів, в повній мірі компенсують солодкий смак без шкоди для здоров'я. Під час виготовлення продукції виробник не застосовує високу термообробку, а висушує хлібці та печиво в дегідраторі при температурі 45 градусів С. Таким чином зберігаються всі корисні мікро- та макроелементи. Завдяки уникальної технології продукція компанії буде цінною як для веганів та сироїдів, так і для віх тих, хто дотримується здорового харчування. Вся продукція ТМ "Жива Кухня" виготовляється вручну невеликими обсягами за унікальними авторськими рецептами.