Зареєструйся та отримай до 10% знижки на всі товари!

Паста з мигдалю  ТМ Корисні смаколики 200 г

Паста  мигдалю -  справжній смаколик, що відновлює сили і зміцнює здоров'я.  За текстурою являє собою тягучу пасту.  

Корисні властивості

Паста з мигдалю надаває сили та підвищує  витривалість. 

Також ця паста втамовує голод і спрагу, підсилює імунітет, заповнює запаси білка в організмі, покращує стан шкіри, позитивно діє на нервову систему, знижує рівень холестерину в крові, допомагає в лікуванні цукрового діабету, підтримує роботу серця і судин, рекомендується при артритах, покращує  зір, допомагає худнути. 

У складі продукту знаходяться: мінерали - кальцій, залізо, цинк, фосфор, марганець, йод, магній, кобальт, фтор, сірка, хлор;  вітаміни - А (каротин), E, C, F, H (біотин), PP, K і групи B;  жирні кислоти - лінолева, олеїнова, стеаринова та інші. 

Подібний склад робить пасту мигдалю популярною у дієтологів.  За рахунок оптимального співвідношення складних і простих вуглеводів продукт має високу калорійність і швидко насичує. 

Білка в ньому набагато більше, ніж в м'ясі, і він легше засвоюється, а рівень кальцію в 10 раз вище, ніж в молочних продуктах (що зміцнює  кісткову тканину, волосся, нігті). Урбеч не просто можна, а дуже корисно регулярно їсти вагітним, годуючим жінкам і дітям.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість.  Швидке насичення відбувається завдяки високій калорійності, тому надмірне вживання шкодить фігурі )).

Дозування та рекомендації застосування: рекомендована доза мигдалевої пасти - не більше 1-2-х столових ложок на добу. Її  можна використовувати в якості намазки на бутерброди, начинки для домашньої випічки або добавки до каш, овочевих та фруктових салатів.

Кулінарна довідка: мигдалеву пасту мішують з медом і вершковим маслом, потім намазують на хліб або лаваш і запивають чаєм.  У пасту можна вмочати свіжі фрукти. 

Сміливо додавайте пасту з мигдалю в каші, соуси, салатні заправки або приготуйте на його основі солодку начинку для булочок і млинців.  Класична бутербродна паста: 50 г пасти миглальної, 50 г меду, 40 г вершкового масла.  Змішайте всі інгредієнти і розтопіть суміш на водяній бані до стану однорідності, але не дозволяйте кипіти.  Можна обмежитися перемішуванням в теплому вигляді.  Заправка для салату з свіжих овочів: 2 ст.л.миглальна паста, 2-3 ст.л.  рослинної олії, 1 ст.л.  будь-який заправки: соєвий соус, сік лимона, гірчиця і т.п.  Змішайте продукти і заправте ними улюблений овочевий салат. 

Молочний коктейль: 2 ст.л. пасти мигдалю, 2 стиглих банана, 1,5 склянки незбираного молока або води.  Складіть все у блендер, змішайте і насолоджуйтеся смаком.

Якщо хочеться отримати корисну ласощ, то можна додати у пасту какао порошок або  кероб та мед - це зробить її справжніми смаколиком і він цілком може замінити шоколадні і горіхові пасти (наприклад, Nuttela), але при цьому, у його складі  не буде  консервантів і шкідливих домішок.

Рекомендуємо спробувати змішати урбеч з кленовим,фініковим сиропом, чи  полісолом - це не менш смачно і корисно, ніж з традиційним медом.  

Паста з мигдалю очищає кров і внутрішні органи, розчиняє камені в печінці і жовчному міхурі, має жовчогінні властивості, позитивно впливає на серцево-судинну систему.  Підвищує опірність організму.  Особливо рекомендується приймати мигдальну пасту  вагітним жінкам і дітям, починаючи з 3-х місячного віку.

Написати відгук

    Погано           Добре

Паста з мигдалю ТМ Корисні смаколики 200 г

  • Виробник: GreenStore
  • Код: 32410000
  • Наявність: Є в наявності
  • 260 грн

Замовити в 1 клік

Ми зателефонуємо, щоб уточнити деталі

Склад: паста з мигдального горіха